Anpassade mobilskal

mobilVill du designa ditt eget skal till din smartphone? Ett mobilskal med egen bild från Cobsson Case är ett roligt och enkelt sätt att förnya sin telefon. Dessutom får man ett helt unikt utseende på telefonen.

”Omväxling förnöjer” sägs det och genom att byta mobilskal känns det nästan som att få en ny telefon men kostanden är bara en bråkdel jämfört med att byta ut hela telefonen mot en ny. Dessutom slipper man strul med att kopiera sina kontakter och så vidare. Mobilskalet skyddar också telefonen mot smuts och repor så att den får en längre livslängd och ett bättre andrahandsvärde.

Visa vem man är

Genom att välja en personlig bild kan man anpassa sitt mobilskal helt efter sina egna önskemål och verkligen visa vem man är och vad man står för. Det är bara din fantasi och kreativitet som sätter gränserna för vad du kan åstadkomma. Med flera olika skal blir mobilen en accessoar som du på ett enkelt sätt kan anpassa efter olika tillfällen.

Perfekt present

Ett mobilskal med egen design eller personligt iPhone skal från Cobssoncase.com är också en perfekt present till någon man håller kär. Personliga presenter med eget foto brukar uppskattas av de flesta. Man behöver heller inte oroa sig för att mottagaren får samma sak från någon annan – mobilskalet blir garanterat helt unikt med dig som designer. Ett egendesignat mobilskal går även utmärkt att skicka med posten till en vän som bor långt bort då det varken väger mycket eller tar stor plats.

Skilja sig från andra

Med ett egendesignat mobilskal behöver du heller inte oroa dig för att din telefon ska förväxlas med någon annans. Utseendet på din telefon kommer vara helt unikt och det kommer garanterat inte vara någon annan som har ett likadant.

Leverantörer

Det finns naturligtvis många leverantörer där du kan beställa personliga mobilskal. Lägg lite extra vikt på leverantörens utbud och flexibilitet. Ett egendesignat mobilskal går att beställa till de flesta modeller, Iphone, Samsung, Nokia, Sony, HTC. Se till så att din leverantör tillverkar skal för just din modell.

Motiv

Vilket motiv man vill ha skiljer sig åt. Vissa väljer en flashig bild på sin idol andra väljer att sätta en bild på hunden eller barnen på sitt mobilskal. Egentligen finns det inga begränsningar förutom i fantasin. Tänk på att bilderna måste vara av tillräcklig hög kvalitet och upplösning för att resultatet ska bli bra. Men de brukar inte vara något hinder om du har en hyfsat modern kamera.