Öka din trygghet i hemmet med ett Lägenhetslarm & Larmpaket!

Går du omkring och är orolig för att få inbrott när du inte är hemma i lägenheten? Det finns faktiskt en viss anledning till oro, för i takt med att fler och fler villor har höjt säkerheten med larm, blir det vanligare med lägenhetsinbrott istället. Inbrott i lägenheter följer inte riktigt samma variationer över året som villainbrotten. Just villainbrott har sina toppar i oktober och november, men det är mer jämnt utspritt över hela året när det handlar om inbrott i lägenheter. Givetvis finns det alltid månader som det sker fler inbrott, men det varierar från år till år. Förra året var det december och januari som var extra drabbade, då anmäldes det flest inbrott.

Det finns egentligen ingen anledning att vänta. Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig att sätta ihop ett lägenhetslarm för maximalt skydd av din bostad.

shutterstock_52721302

Lägenhetslarm

Vårt lägenhetslarm är helt trådlöst, och passar i alla typer av lägenheter. I och med att det inte behöver dras några kablar, blir det minimal åverkan på din lägenhet, därför passar paketet perfekt både till hyresrätt och bostadsrätt. I larmpaketet för lägenhet, ingår både ett mycket säkert inbrottslarm, och ett system för övervakning mot brand. För din maximala trygghet är larmet alltid uppkopplat mot vår larmcentral, som alltid står beredd med alert personal. Skulle olyckan vara framme, sätter vi alltid in rätt åtgärd utan onödigt dröjsmål.

 

Med vår smarta app, har du dessutom möjlighet att själv hålla koll på bostaden när du inte är hemma, genom en snabb koll i mobilen.

 

Brandskydd

I larmpaketet ingår även vårt känsliga brandskydd, och med det får du rökdetektorer som ständigt står i förbindelse med vår larmcentral. Skulle något hända i lägenheten som innebär rökutveckling, reagerar rökdetektorerna omedelbart. Du får en varning i din mobil, och larmcentralen kan sedan meddela räddningstjänsten om det är en verifierad eldsvåda.

 

Ingående komponenter

Lägenhetspaketet består av i stort sett samma komponenter som ett villalarm, men eftersom man oftast inte behöver samma gedigna skalskydd, det vill säga den delen av larmet som täcker fönster och dörrar, är anläggningen oftast något mindre i omfattning. Givetvis är det stor skillnad på lägenheter, beroende på om de ligger i markplan, eller på hög höjd, boytan, och beroende på hur många ingångar som finns. Lägenhetslarmet kan alltid utökas med fler komponenter än vad som ingår i det ursprungliga startpaketet. I vårt specialutformade test behöver du bara svara på några korta frågor, så tar vi reda på vad just du behöver för att skydda din bostad, och vilket prisläge ditt larm hamnar i.

 

Tillval

Just nu går mer och mer mot att våra bostäder blir så kallade smarta hem, och det finns många lösningar för att koppla ihop detta med din larmlösning. För en smidig och komplett lösning, kan du komplettera ditt larm med till exempel fjärrstyrda lås för att kunna släppa in hantverkare och slippa ha nycklar på vift. Med hjälp av kameror med riktigt hög upplösning kan du sedan kontrollera att allt står rätt till. Med fjärrstyrda strömbrytare har du möjlighet att till exempel tända och släcka lampor enligt ett schema. Det ger en känsla av att det är bebott och minskar risken för inbrott.